Contacte

w 0

 

 

 

 

Benvolgudes famílies,

Davant la convocatòria de vaga general d’aquest divendres 18 d’octubre de 2019 la nostra Llar funcionarà amb servei al 100%.

El que no podem preveure és el fet de que personal educatiu o personal del càtering de menjador es trobi amb problemes de mobilitat.

Cordialment,

 

Carme García

Directora de la Llar d’Infants

Cassà de la Selva, 16 octubre 2019

w IMG 0310

Benvolgudes famílies,

Us convoquem a la REUNIÓ D’AULA, el DIMARTS 15 d’ octubre, a les 21.00h. És amb l’educadora del vostre fill o de la vostra filla i a l’ aula corresponent.

Ens coneixerem totes les famílies i us comentarem tot un seguit de coses que farem amb els infants al llarg d’aquest nou curs escolar.

Esperem la vostra assistència =)

w IMG 4547

 

Benvingudes famílies a la nostra Llar d'infants =)

Us donem les gràcies per permetre'ns formar part d'aquest projecte tan important com és l'educació del vostre/a fill/a. 

w IMG 0353

Gràcies famílies per tots els moments compartits!

BON ESTIU!

w IMG 3432

Els infants de P0 i de P1 hem fet la nostra petita festa al pati gran de sorra. Ha estat una sortida especial per a tots nosaltres! Hem pogut gaudir d'un munt d'espais que les nostres educadores havien preparat. Hem fet moltes descobertes!

Mireu les fotografies!

w IMG 3155

Quina sorpresa vam tenir tots plegats a l’arribar a l’escola! A la porta d’entrada hi havia una cortina de paper i tot el passadís estava decorat amb paper de vàter, caixes amb paper trinxat, rulls de paper, caixes grans que feien d’amagatall i amb sorpreses de paper a dins, barrets de paper de diari... Al passadís de petits també hi havia una gran cortina amb una cara ben contenta! Quina passada! Tots vam poder jugar lliurament i gaudir d’un munt de sensacions. Ens ho vam passar d’allò més bé. Dins l’aula també teníem un petit espai de paper de vàter on podíem desfer els rulls , apilar el paper, esmicolar-lo... Amb l’ajuda de les educadores vam observar com alguns rulls de paper de vàter que vam posar a dins d’aigua amb pintura l’absorbien i quedaven ben tenyits. Un altre dia vam sortir al pati i ens vam trobar amb una nova sorpresa de paper!

Quina feinada que van tenir les nostres educadores a recollir tot el paper esmicolat!