Contacte

w IMG 0353

Gràcies famílies per tots els moments compartits!

BON ESTIU!

w IMG 3432

Els infants de P0 i de P1 hem fet la nostra petita festa al pati gran de sorra. Ha estat una sortida especial per a tots nosaltres! Hem pogut gaudir d'un munt d'espais que les nostres educadores havien preparat. Hem fet moltes descobertes!

Mireu les fotografies!

w IMG 3155

Quina sorpresa vam tenir tots plegats a l’arribar a l’escola! A la porta d’entrada hi havia una cortina de paper i tot el passadís estava decorat amb paper de vàter, caixes amb paper trinxat, rulls de paper, caixes grans que feien d’amagatall i amb sorpreses de paper a dins, barrets de paper de diari... Al passadís de petits també hi havia una gran cortina amb una cara ben contenta! Quina passada! Tots vam poder jugar lliurament i gaudir d’un munt de sensacions. Ens ho vam passar d’allò més bé. Dins l’aula també teníem un petit espai de paper de vàter on podíem desfer els rulls , apilar el paper, esmicolar-lo... Amb l’ajuda de les educadores vam observar com alguns rulls de paper de vàter que vam posar a dins d’aigua amb pintura l’absorbien i quedaven ben tenyits. Un altre dia vam sortir al pati i ens vam trobar amb una nova sorpresa de paper!

Quina feinada que van tenir les nostres educadores a recollir tot el paper esmicolat!

w exc 089Tots els infants de P2 de la Llar vam poder gaudir visitant la granja MAS BES de Salitja. Ens ho vam passar d'allò més bé!

Quan vam arribar ens estaven esperant i ens havien preparat llet i coca per esmorzar. Estava tot molt bo!

Després vam anar a veure els diferents animals: vaques, vedells, cabres, conills i gallines. Els vam poder tocar i donar-los menjar.

També vam munyir una rèplica de vaca. Quines sensacions!!!!

Mireu les fotografies =)

 

w gru 537

Els oficis han arribat a la nostra LLar. Hem començat amb el de mecànic. Aprofitant que estem a la prop d'un taller mecàni, els infants de P2,  hem anat a visitar-lo. Hem pogut veure com treballen els mecànics i tot el que podem trobar en el seu taller.

Gràcies  a l'equip del GARATGE CENTRAL per apropar-nos a aquest ofici =)

w gru 407

La Carmina ens ha portat a la Laura i ens ha presentat un nou instrument musical: EL VIOLÍ

Ha estat un gran descobriment. GRÀCIES per l'estona compartida =)

 

Mireu quines fotografies: