Contacte

Preinscripció i matrícula curs 2021-2022

Per ser admès o admesa a la nostra Llar d'Infants el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2021-2022. Si ens queden vacants al llarg del curs  admetrem infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

Cliqueu per veure: 

Calendari preinscripció i matrícula

Oferta inicial de places escolars

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la nostra Llar a inici del curs escolar 2021-2022. NO ES POT ENVIAR cap sol·licitud si no és aquest el cas. Els altres infants que vulguin venir a la nostra Llar però per les circumstàncies que siguin ho volen fer més tard o no tenen l'edat mínima que es posin en contacte amb la LLar (trucant 972460229 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Els alumnes que ja estan matriculats a la Llar d’infants no han de tornar a fer tot el procés de preinscripció i matrícula. Ja us direm com heu de fer la renovació de matrícula.

 

Tràmits necessaris per sol·licitar la preinscripció escolar a la nostra Llar d’infants a través de l’administració electrònica (del 10 al 21 de maig):

1. Omplir sol·licitud de preinscripció i signar-la electrònicament.  Sol·licitud de preinscripció

2. Preparar tota la documentació requerida.  Documentació i criteris de prioritat

3. Entrar la sol·licitud i la documentació requerida a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. En cas de no disposar-ne, podeu sol·licitar suport a l’agent digital de Cassà de la Selva que el podeu trobar al municipi els dilluns de 8 a 15 h i dimecres d’11 a 15 h a l’Escorxador (C. Enric Coris 11). Cal demanar cita prèvia al telèfon 972 46 28 21 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A la instància genèrica per sol·licitar la preinscripció escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la Sol·licitud:

 Exposo:

Preinscripció a la Llar d'infants Taps. Curs 2021-2022. Nom i cognoms de l'infant

Sol·licito:

Plaça per al meu fill/a al curs (especificar si és P0-nascuts 2021, P1-nascuts 2020, P2-nascuts 2019)

 

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de sol·licitar una cità prèvia al registre d’entrada de l’Ajuntament a través del següent enllaç: https://www.cassa.cat/citaprevia.

 

TOTES LES SOL·LICITUDS PRESENTADES HAN ESTAT ADMESES!

Podeu veure les llistes aquí:

Llistes sol·licituds provisionals

Llistes sol·licituds definitives

 

Un cop surtin les llistes definitives, AQUELLS ALUMNES PREINSCRITS AMB PLAÇA ASSIGNADA, hauran de fer la MATRÍCULA, del 16 al 22 de juny de 2021. A continuació teniu tota la informació!

                                                                                                                                        

No formalitzar la matrícula a dins del període establert comporta la pèrdua de la plaça.

 

Formalització de la matrícula

1. Omplir els següents documents, signar-los electrònicament. En cas de no disposar de signatura electrònica, també es poden signar manualment i escanejar-los:

Full de matrícula 

Autorització drets d’imatge

Autorització sortides

2. Entrar els documents esmentats a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. En cas de no disposar-ne, podeu sol·licitar suport a l’agent digital de Cassà de la Selva, que el podeu trobar els dilluns de 8 a 15 h i els dimecres d’11 a 15 h a l’Escorxador (C. Enric Coris, 11). Cal demanar cita prèvia al telèfon 972 46 28 21 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A la instància genèrica per sol·licitar la matrícula escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la Sol·licitud:

Exposo:

Formalització matrícula a la Llar d’Infants Taps. Curs 2021-2022.Nom i cognoms de l’alumne/a. 

Sol·licito:

Formalitzar la plaça del meu fill/a.

 

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de sol·licitar una cità prèvia al registre d’entrada de l’Ajuntament a través del següent enllaç: https://www.cassa.cat/citaprevia.