Contacte

Preinscripció i matriculació curs 2020-2021

 Cliqueu per veure: 

Calendari preinscripció i matrícula

Oferta inicial places escolars

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la nostra Llar a inici del curs escolar 2020-2021. No envieu cap sol.licitud si no és aquest el cas. Els altres infants que vulguin venir a la nostra Llar però per les circumstàncies que siguin ho volen fer més tard o no tenen l'edat mínima que es posin en contacte amb la LLar (trucant 972460229 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

                                                                                                                                           

PREINSCRIPCIÓ

DEL 13 AL 22 DE MAIG 2020

Per ser admès o admesa a la nostra Llar d'Infants el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2020-2021. Si ens queden vacants al llarg del curs  admetrem infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

En el context social actual, degut a l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, a la nostra Llar d’Infants reduirem al màxim els tràmits presencials, es substituiran per les actuacions telemàtiques.

A DINS DEL TERMINI ESTABLERT (ABANS NO S’ADMETRAN), del 13 al 22 de maig de 2020, s’haurà d’enviar al correu electrònic de la nostra Llar, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fotografiat o escanejat el full de sol·licitud omplert i la documentació acreditativa que teniu aquí:

Cliqueu per veure:

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic amb tot allò demanat. La Llar us respondrà aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud i així us quedarà constància.

QUALSEVOL DUBTE QUE TINGUEU ENS ENVIEU UN CORREU ELECTRÒNIC Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. O ENS TRUQUEU AL TELÈFON 972460229.

De manera excepcional, per als casos en què la família no pugui fer el tràmit telemàticament de presentació de sol·licitud, aquesta es podrà presentar presencialment a la Llar (del 19 al 22 de maig 2020). En aquest cas, es podrà demanar cita prèvia a la Llar utilitzant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972460229. En aquest cas es prendran les mesures preventives necessàries, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, per garantir la salut de les persones.

 

SOL·LICITUDS DEL NÚM. 1 AL NÚM. 41 A DINS DE TERMINI ADMESES. Són totes les presentades.

SOL·LICITUD 42 FORA TERMINI VA A LLISTA D'ESPERA (s'admet també perquè hi ha places, però s'ha de tenir present que ha estat lliurada fora termini)

Podeu veure les llistes definitives aquí:

Llistes sol·licituds definitives

                                                                                                                                          

MATRICULACIÓ

DEL 17 AL 23 DE JUNY 2020

NOMÉS ES PODEN MATRICULAR ELS INFANTS QUE HAGIN ESTAT ADMESOS. 

No formalitzar la matrícula a dins del període establert comporta la pèrdua de la plaça.

Us fem un resum de tota la informació que heu rebut per correu electrònic:

La matrícula es farà telemàticament (únicament matricularem presencialment de manera excepcional i amb cita prèvia).

Únicament necessitareu:

  • Full matrícula
  • Autorització drets d'imatge
  • Fotografia o còpia escanejada  del carnet de vacunacionsde l’infant amb les dosis de vacunes rebudes i les dates corresponents.
    Quan no es tingui el carnet de vacunacions s'ha de presentar el carnet de salut de l'infant o un certificat mèdic oficial amb les dosis de vacuna rebudes i les dates corresponents.
    Si l'infant no ha estat vacunat per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu.
  • Fotografia o còpia escanejada TIS (Targeta Individual Sanitària) de l 'infant.

 

Haureu d’enviar-nos tot per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. del 17 al 23 juny 2020 i us respondrem amb un correu de confirmació que serà el justificant de la formalització de la matrícula.