Contacte

Preinscripció i matrícula curs 2022-2023

Per ser admès o admesa a la nostra Llar d'Infants el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2022-2023. Si ens queden vacants al llarg del curs  admetrem infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la nostra Llar a inici del curs escolar 2022-2023. NO ES POT ENVIAR cap sol·licitud si no és aquest el cas. Els altres infants que vulguin venir a la nostra Llar però per les circumstàncies que siguin ho volen fer més tard o no tenen l'edat mínima que es posin en contacte amb la LLar (trucant 972460229 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Els alumnes que ja estan matriculats a la Llar d’infants no han de tornar a fer tot el procés de preinscripció i matrícula. Ja us informarem oportunament de com portar a terme la renovació de matrícula.

 

Cliqueu per veure: 

Calendari preinscripció i matrícula

Oferta inicial de places escolars 

 

Tràmits necessaris per sol·licitar la preinscripció escolar a la nostra Llar d’infants a través de l’administració electrònica (del 09 al 20 de maig, no s'admetrà cap sol·licitud abans):

1. Omplir sol·licitud de preinscripció i signar-la electrònicament. 

2. Preparar tota la documentació requerida.  Documentació i criteris de baremació

3. Entrar la sol·licitud i la documentació requerida a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. 

A la instància genèrica per sol·licitar la preinscripció escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la Sol·licitud:

 Exposo:

Preinscripció a la Llar d'infants Taps. Curs 2022-2023. Nom i cognoms de l'infant

Sol·licito:

Plaça per al meu fill/a al curs (especificar si és I0-nascuts 2022, I1-nascuts 2021, I2-nascuts 2020)

 

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de sol·licitar una cità prèvia al registre d’entrada de l’Ajuntament a través del següent enllaç: https://www.cassa.cat/citaprevia.

 

TOTES LES SOL·LICITUDS PRESENTADES HAN ESTAT ADMESES. Tots els infants que han presentat la sol·licitud de preinscripció, a dins del termini establert, tenen plaça a la nostra Llar!

Podeu veure les llistes de sol·licituds provisionals:

Llistes sol·licituds provisionals

Llistes sol·licituds definitives

 

AQUELLS ALUMNES PREINSCRITS AMB PLAÇA ASSIGNADA, hauran de fer la MATRÍCULA, del 16 al 22 de juny de 2022. A continuació teniu tota la informació! Us enviarem un correu electrònic el dilluns 13 de juny per recordar-vos aquest fet =)

                                                                                                                                        

No formalitzar la matrícula a dins del període establert comporta la pèrdua de la plaça.

 

Formalització de la matrícula (s'ha de fer del 16 al 22 de juny. No s'admetrà cap matriculació abans)

1. Omplir els següents documents, signar-los electrònicament. En cas de no disposar de signatura electrònica, també es poden signar manualment i escanejar-los:

                 Carta de compromís educatiu

Autorització drets d’imatge

Autorització sortides

Autorització antitèrmic

2. Entrar els documents esmentats a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. 

 

A la instància genèrica per sol·licitar la matrícula escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la Sol·licitud:

Exposo:

Formalització matrícula a la Llar d’Infants Taps. Curs 2022-2023.Nom i cognoms de l’alumne/a. 

Sol·licito:

Formalitzar la plaça del meu fill/a.

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de sol·licitar una cità prèvia al registre d’entrada de l’Ajuntament a través del següent enllaç: https://www.cassa.cat/citaprevia.