Contacte

Preinscripció i matrícula curs 2021-2022

Per ser admès o admesa a la nostra Llar d'Infants el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2021-2022. Si ens queden vacants al llarg del curs  admetrem infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

Cliqueu per veure: 

Calendari preinscripció i matrícula

Oferta inicial de places escolars

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la nostra Llar a inici del curs escolar 2021-2022. NO ES POT ENVIAR cap sol·licitud si no és aquest el cas. Els altres infants que vulguin venir a la nostra Llar però per les circumstàncies que siguin ho volen fer més tard o no tenen l'edat mínima que es posin en contacte amb la LLar (trucant 972460229 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Els alumnes que ja estan matriculats a la Llar d’infants no han de tornar a fer tot el procés de preinscripció i matrícula. Ja us direm com heu de fer la renovació de matrícula.

 

Tràmits necessaris per sol·licitar la preinscripció escolar a la nostra Llar d’infants a través de l’administració electrònica (del 10 al 21 de maig):

1. Omplir sol·licitud de preinscripció i signar-la electrònicament.  Sol·licitud de preinscripció

2. Preparar tota la documentació requerida.  Documentació i criteris de prioritat

3. Entrar la sol·licitud i la documentació requerida a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. En cas de no disposar-ne, podeu sol·licitar suport a l’agent digital de Cassà de la Selva que el podeu trobar al municipi els dilluns de 8 a 15 h i dimecres d’11 a 15 h a l’Escorxador (C. Enric Coris 11). Cal demanar cita prèvia al telèfon 972 46 28 21 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A la instància genèrica per sol·licitar la preinscripció escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la Sol·licitud:

 Exposo:

Preinscripció a la Llar d'infants Taps. Curs 2021-2022. Nom i cognoms de l'infant

Sol·licito:

Plaça per al meu fill/a al curs (especificar si és P0-nascuts 2021, P1-nascuts 2020, P2-nascuts 2019)

 

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de sol·licitar una cità prèvia al registre d’entrada de l’Ajuntament a través del següent enllaç: https://www.cassa.cat/citaprevia.

 

RECORDEU FER TOTS ELS TRÀMITS DEL 10 AL 21 DE MAIG =)