Contacte

Avui hem celebrat la Festa de la Castanyada! 

Al matí ha vingut la Maria Castanyera i plegats hem cantat i ballat. Ens ha portat un cistell amb castanyes, moniatos, mandarines, magranes, pinyes... Més tard, la Maria Castanyera, amb l'ajuda d'algunes famílies han torrat les castanyes i han cuit moniatos. A la tarda hem obert les portes de la Llar a les famílies i amb les castanyes torrades, els moniatos cuits, mandarines i begudes hem pogut gaudir d'un berenar familiar tot escoltant música!  

   w IMG 3242w CMATÍ 2w CASTANYESw CTARDA

 

Gràcies a l'AFA i a tothom que ha col·laborat en l'organització de la Castanyada. BON PROFIT =)

Després d’aquestes primeres setmanes de familiarització, ja estem començant a enfortir els nostres lligams, a sentir-nos més segurs i a gaudir dels moments que passem a la Llar, jugant!

El JOC quina paraula més màgica, és el protagonista principal a la nostra Llar. Encara, a vegades, sentim a algú que ens demana: “Només juguen? Es passen el dia jugant, sense fer res més?”. Què volen dir amb aquests interrogants, que si els infants juguen, no aprenen, que si juguen, deixen de fer altres coses més importants?... Han de poder JUGAR en majúscules, perquè a través d’aquest plaer que és jugar esdevé l’aprenentatge, el coneixement. Jugant lliurement els infants s’expressen, se senten segurs, es relacionen, descobreixen, manipulen, proven, imiten, riuen, escolten... són feliços. El joc és vida! Com diu Francesco Tonucci “Tots els aprenentatges més importants de la vida es fan jugant”.

Però, darrere d’aquest joc, l’adult té un paper importantíssim. Ha d’acompanyar, ha d’observar, ha de planificar, ha de reflexionar, ha de modificar, ha de documentar, ha d’avaluar... L’adult hi ha de ser! D’aquesta manera, amb la nostra presència respectuosa podrem donar als nostres infants tot allò necessari perquè vagin creixent. Us convidem a JUGAR, SOM-HI!

w 6w 2w 3w 5w 7w 9

 

 w IMG 3107BENVINGUDES FAMÍLIES =)

Ens fa molta ill·lusió tornar a obrir les portes de la nostra Llar i poder compartir amb vosaltres l'educació dels vostres fills/es. GRÀCIES PER DEIXAR-NOS FORMAR PART d'aquesta etapa educativa tan fonamental!

Aquestes primeres setmanes estem vivint plegades el procés d'acolliment/familiarització dels vostres infants. Sabem que són moments de pors i incerteses, però també són plens d'il·lusió i de descobertes. Dia rere dia anem compartint més estones, dia rere dia ens anem sentint més segurs/segures, dia rere dia ens anem coneixent més i anem establint vincles afectius molt importants per construir junts/juntes aquest nou i meravellós projecte

w IMG 3104w IMG 3093w IMG 3095

w IMG 2051

Acomiadem un nou curs i, aquest any, podem fer-ho tots plegats, presencialment, al nostre pati, quina alegria!

L'AMPA ens ha organitzat un gran berenar (fruita, sucs...) i una animació infantil amb en Jaume Ibars. Tots plegats hem pogut gaudir d'una tarda molt especial.

També hem fet  l'entrega d'orles dels infants I2 que ja s'acomiaden de la nostra Llar.

Gràcies AMPA per tota l'organització!

 

 

A totes les famílies d'I2 us donem les gràcies  per la confiança que heu tingut en nosaltres i per tots els moments compartits. Us trobarem MOLT a faltar. Sempre sereu benvingudes!

A totes les famílies d'I0 i I1 també us donem les gràcies per permetre'ns compartir tantes estones amb els vostres fills/es i... QUINA SORT, ens retrobem al setembre!

BON ESTIU =)

w P1160335

Els infants d'I2 vam anar a la Granja de MAS BES de Salitja. Quan vam arribar ens van rebre i ens vam donar esmorzar (llet i coca). Després vam anar a veure els diferents animals  (vaques,  xais, conills, gallines...) i els vam poder donar menjar. També ens van ensenyar a desgranar les panotxes de blat de moro i a munyir una "vaca"...Tota una divertida aventura!

Els infants d'I0 i I1 vam sortir al parc infantil que tenim a davant de la Llar. Vam experimentar, a l'aire lliure, un munt de sensacions en els diferents espais que ens havien preparat les nostres educadores i vam poder pujar als grunxadors, amagar-nos a la caseta de fusta, jugar amb les fulles, les herbes, la sorra...! Vam gaudir d'un matí diferent tots plegats!

w P1160320w festa

w IMG 1706

Part de la FARÀNDULA CASSANENCA ens ha acompanyat avui a la Llar. Tots junts, cantant i ballant,  hem donat la benvinguda a la nostra Festa Major. Moltes gràcies!

BONA FESTA MAJOR A TOTHOM!

 

 

w IMG 1704w IMG 1696w IMG 1701